Ett avbrott från renoveringen

 
Helgen gick i rasande renoveringstempo, det är så mycket man vill hinna med på så kort tid. Golvet har nu lagts i hela hemmet förutom i barnens rum som jag ska måla och tapetsera om nu i veckan, jag passar på att göra det innan golvet ska dit. Är så glad och tacksam över att Rickard vill hjälpa mig, särskilt nu när jag har dragit på mig en inflammation i ryggen, så den här helgen kändes det lite tungt då jag inte kunde göra lika mycket, trist! Men efter snart en vecka på inflammationshämnade så börjar jag idag som först att känna hur smärtan lättar.
 
Det blir föresten så så sååå fint här hemma!! Golvet, väggarna, ja allt! Jag har väldigt klara idéer för mig hur inredningen ska vara sen, längtar efter att se alla bitarna falla på plats. Ni ska få se bilder sen, men just nu stavas hemmet kaos med saker över allt, inte så smickrande på bild. ;-) 
 
Mitt i renoveringen så börjar hösten att göra sig påmind allt mer. Söndagsmorgon vaknade vi till höstrusk, det var riktigt mysigt att få tända ljus vid frukostbordet och dricka varm choklad när det var regngrått utanför. Man vill ju gärna bli klar med renoveringen men man får inte glömma bort att ta tid till avkoppling med. Så vi åkte ut en liten sväng till Mem, där har jag inte varit sedan i början av sommaren då det var bröllop. Det var fint att komma tillbaka och se hur naturen börjar skifta färger. Där ute fanns lugnet som vi behövde. 

Kommentarer
Postat av: iseedee

Det är så härligt när renoveringen närmar sig sitt slut!
Vackra foton!

Svar: Verkligen, man blir upprymd av att se hur fint det blir bit för bit, tack! 😁
Josefin -My Happy Days-

2018-10-08 @ 21:38:13
URL: http://lifestyleofiseedee.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0