Ranunkel, vaxblommor och vilken mobil ska jag välja?

 
Även jag fick med mig blommor hem när jag och fröken Nyponros gjorde ett beök i blomsterhandeln i söndags. Jag valde ut buntblommor och satte ihop en vacker vårbukett av ranunkel och kvistar med vaxblommor. Ranunkel, en av mina absoluta älsklingsblommor, de är så otroligt vackra med alla sina blad och den söta formen. De finns i så många olika färger med men valde den här gången enbart en mörk purpurfärgad som blev så fint tillsammans med de skära vaxblommorna. 
 
 
En dags vila gjorde mig gott, illamåendet och yrseln är mycket bättre idag liksom min förevigt tjutande tinnitus. Det var bra, för idag och kommande dagar ligger massor skolarbeten framför mig. Två stora inlämningsuppgifter som ska lösas, men det ska bli kul!
 
Förövigt så är det mest ny mobiltelefon som snurrar i mitt huvud. Jag har dragits med en iPhone 5s i 5 års tid nu, ja jag vet, heeelt galet! Vem har ens en smartphone i 5 år nuförtiden?!?! Känns nästan som jag går runt med en retromobil och känner mig som världens coolaste, haha! Den har fungerat finemang då jag varit så försiktigt med den, har inte ens en skråma i dispalen eller knappt några märken alls, vilket också är sjukt för 5 års "slitage". Min filosofi har varit att så länge den fungerar så är det ju bara att köra på.
 
Men nu märker jag hur segt det börjar bli, processorn börjar nog att ge upp nu så jag sneglar på en ny, antingen en ny iPhone X eller XS alternativt att gå ifrån iPhone och välja Huawei P20 Pro (alt den nya P30 pro som släpps nu i mars)! Priset är ju till en klar fördel för Huawei och i alla recensioner har den vunnit över iPhone. Kan ju vara kul att prova något nytt... Har ni någon erfarenhet av någon av dessa modeller? Eller någon som gått från iPhones ios till android? 

Kommentarer
Postat av: Linn

Råkade se din rubrik på blogg.se startsidan och kände bara att här måste jag tipsa! Sen var du redan inne på mitt förslag ;) jag hade min 5s i fyra år å köpte ny nu i december. Det blev en huawei mate 20 pro (tips! Den Är snäppet nyare än p20 pro).

Jag ångrar inte en sekund övergången från iphone å skulle inte gå tillbaka. Har problem att skriva på nya mobilen men tror det problemet skulle uppstå även på en ny iPhone eftersom mobilera är större. Kameran är megabra! Det var enkelt att byta mobil å få med alla kontakter å bilder etc! Skriv ner vilka appar du använder så laddar du ner dem sen igen bara.

Svar: Åh vilket supertips, tack så mycket för att du tig dig tid att dela med dig av din egen upplevelse. Jag ska kolla upp mobilen du köpte, hade inte förstått det som att det fanns en nyare. :) Tack!
Josefin -My Happy Days-

2019-03-05 @ 22:40:56
Postat av: Therese

Även jag har gått från Iphone till Huawei och har en P20 pro och är riktigt nöjd med den!
Kameran är super!!
Kram

Svar: Det är den uppfattningen jag har fått att många som bytt från iPhone faktiskt blir väldigt nöjda! Just kameran är det absolut viktigaste för mig och batteritiden. Tack för ditt svar! :)
Josefin -My Happy Days-

2019-03-06 @ 19:55:47


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0