Månadens läsarhem i Allt för hemmet

 
Reportage med mig som månadens läsarhem i Allt för hemmet. 
 
 
I våras så fick jag en rolig förfrågan om att vara med i ett reportage för Allt i hemmet som månadens läsarhem i augusti. Här är resultatet! Tidningen kom ut redan i juli, vet ej om den ännu finns att köpa i butik. Men så här mitt i semestertider så glömde jag helt av att uppdatera bloggen med denna spännande nyhet! 
 
Blir så glad när jag blir tillfrågad att få visa upp hemmet eftersom hem och inredning är ett stort intresse. Tidigare så har jag även varit med i reportage för Norrköpings tidningar när jag byggde hus och även sen för NM Bostad när jag bodde i lägenheten.
 
Men det som chockade mig mest var när jag hamnade på Expressens löpsedel (helt ovetandes att jag skulle hamna där) tillhörandes en artikel när bloggen var rykande färsk, kul! Har ju även varit publicerad i ett utländsk magasin i Kalifornien en gång gällande bloggen och mitt fotograferande! 
 
När jag tänker efter så har jag ju hunnit synas både här o där, men som sagt, det är ju väldigt kul att bli tillfrågad när det gäller intressen man brinner för! 
 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0